Secțiune destinată anunțurilor emise de medici, publicitate și anunțuri CMSBN.

Stimați colegi,
A fost validată Comisia Electorală Locală a Colegiului Medicilor Stomatologi Bistrița-Năsăud de catre Comisia Electorală Centrală.
Conform Regulamentului Electoral si a deciziei CEC nr.12 CANDIDATURILE se depun personal de candidați sau prin împuternicit cu procură specială notarială, la secretariatul comisiei electorale în zilele:
1 noiembrie 2023 între orele 9:00-15:00 și
2 noiembrie 2023 între orele 9:00-15:00
la sediul Colegiului Medicilor Stomatologi BN din Bistrița, Policlinica de Stomotologie, Str. Gării, nr. 9-11.
Alăturat vă trimitem declarația de candidatură emisă de către Comisia Electorală Centrală prin Decizia nr. 5.

Nu vor putea candida și vota, medicii care nu au achitată cotizația la zi, luna octombrie inclusiv.

Pentru relații suplimentare, vă rugăm să contactați Comisia Electorală Locală:
Dr. Ciubuca Angela Luciana - Președinte tel. 0745-620-107
Dr. Gavris Beniamin - Secretar tel. 0740-013-571
Dr. Iliesi Horatiu - membru Tel. 0747-407-900
Secretariatul tehnic - Filipaș Marinela tel. 0749-088-444
Vă mulțumim

Declarație de candidatură locală

Primăria Năsăud organizează concurs în data de 13.07.2023
pentru ocuparea unui post temporar vacant de medic stomatolog,
la cabinetul Școlar Năsăud.
Detalii privind înscrierea la tel. 0263-361-027 (Primăria Năsăud / Relații cu publicul)
( Bibliografie, tematica, condiții specifice, generale )

Președinte,
Dr. Pop Marius Nicolae

Vând laborator de tehnică dentară în suprafață de 13 m pătrați plus părțile comune situat în cadrul Policlinicii de Stomatologie la et I. Se poate amenaja cabinet de stomatologie.
Pentru informații la tel. 0742098674 Ilieș Mihai

Anunț concurs 2 posturi vacante de execuție de natură contractuală

Primăria comunei Prundu Bîrgăului cu sediul în comuna Prundu Bîrgăului, Calea Transilvaniei nr. 153, organizează concurs pentru ocuparea a 2 posturi vacante de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată în Compartimentul Medicină Școlară, astfel:
- 1/0,5 post vacant de medic medicină generală/medicină de familie
- un post cu jumătate de normă vacant de medic stomatolog


( detalii în documentele atașate, bibliografie, tematica )

ANUNȚ CONCURS
BIBLIOGRAFIA
TEMATICA

Stimati colaboratori,
Asa cum toata lumea stie in aceasta perioada cel mai important in lupta cu bolile cu transmitere prin aer (gripa sezoniera, SarsCov 2, etc) este...PREVENTIA. Foarte multi pot avea falsa impresie ca purificarea aerului din cabinetele medicale, birouri, etc... nu mai este necesara daca s-a inceput campania de vaccinare. Dar oare exista o legatura directa intre vaccinare si preventie...NU...nu exista...sunt doua actiuni distincte iar reducerea numarului de germeni patogeni din incintele in care oamenii isi desfasoara activitatea duce la eficientizarea efectului vaccinarii prin expunerea persoanelor la un numar mic de germeni patogeni Aparatele de sterilizare aer (purificare) cu UVC produse de firma DELTASYSTECH se pot utiliza in prezenta personalului deoarece lampa UVC este incasetata in carcasa aparatului si nu exista radiatii UVC in afara acestuia Totodata dorim s a va facem cumoscuta oferta noastra de genti medicale – accesati link-ul pentru oferta complete de genti medicale Va stam la dispozitie cu toare datele tehnice necesare - DELTASYSTECH SRL - 0732886688 Pentru comenzi sau solicitarea de lamuriri va rugam sa utilizati email-ul : office@deltasystech.ro
Cu stimă
Ing. Bioch Raileanu Mihai

Oferta purificator aer
Oferta genți medicale

Proiect de colaborare

Colegiul Medicilor Stomatologi Bistrița Năsăud va semna împreuna cu Clubul Lions Bistrița și Asociația Autism Europa Bistrița-Centrul de Resurse și Referință în Autism "Micul Prinț" un contract de colaborare cu Spitalul Județean de Urgența Bistrița. Scopul parteneriatului este formarea unor echipe de intervenție stomatologică în vederea tratării pe plan local a copiilor cu tulburări de dezvoltare și a persoanelor nedeplasabile. Facem referire la pacienții care au au nevoie de servicii stomatologice complexe care necesita anestezie sub supraveghere medicală. Pe aceasta cale rugam toti colegii care doresc sa se implice in acest proiect sa se adreseze conducerii CMD BN. Mentionam ca toate activitatile sunt voluntare. Pana in prezent 9 medici s-au oferit voluntari , fiecare participând și cu o donație de 100 Euro. Pentru realizarea proiectului este necesară achiziționarea unui Unit Dentar Portabil; o parte din suma necesară a fost adunată de către partenerii acestui proiect. Mâine, la ora 10, va avea loc la Spitalul Judetean de Urgență Bistrița, o conferință de presă în vederea mediatizării acestui parteneriat

Dr. Marius Pop,
Președinte al Colegiului Medicilor Stomatologi Bistrița-Năsăud

Stimati colegi,
vă anunțăm că medicii de familie nu vor mai elibera certificate de concedii medicale pacienților cu patologie stomatologică. Pentru a veni în sprijinul pacienților noștri, vă recomandăm încheierea unei convenții privind eliberarea certificatelor de concediu medical cu Casa de Asigurări de Sănătate. Menționăm faptul că puteți ridica formulare de concediu medical chiar dacă nu sunteți în relație contractuală cu CAS.
Atașăm mai jos un formular de cerere și documentele necesare.

CERERE PENTRU INCHEIEREA CONVENTIEI PRIVIND ELIBERAREA CERTIFICATELOR DE CONCEDIU MEDICAL

descarcă format editabil DOC
descarcă format Adobe PDF (listare și completare)

Stimați colegi,
vă informăm că s-a eliberat postul de medic stomatolog în comuna Petriș, jud. Bistriţa-Năsăud. Relații la nr. telefon 0263-233-099 (Colegiul Medicilor Dentişti Bistriţa)

Închiriez cabinete medicale dotate, poziție centrală
str. Dornei nr.2, Bistriţa
Informații: 0740.59.74.99 / 0744.65.56.91
S.C. CAMY RAPY DENT SRL-D

Vând cabinet stomatologic în Policlinica Năsăud.
Relații la nr.telefon 0263362035 sau 0724559628