Anunțuri CMS BISTRIȚA

Proiect de colaborare

Colegiul Medicilor Stomatologi Bistrița Năsăud va semna împreuna cu Clubul Lions Bistrița și Asociația Autism Europa Bistrița-Centrul de Resurse și Referință în Autism "Micul Prinț" un contract de colaborare cu Spitalul Județean de Urgența Bistrița. Scopul parteneriatului este formarea unor echipe de intervenție stomatologică în vederea tratării pe plan local a copiilor cu tulburări de dezvoltare și a persoanelor nedeplasabile. Facem referire la pacienții care au au nevoie de servicii stomatologice complexe care necesita anestezie sub supraveghere medicală. Pe aceasta cale rugam toti colegii care doresc sa se implice in acest proiect sa se adreseze conducerii CMS BN. Mentionam ca toate activitatile sunt voluntare. Pana in prezent 9 medici s-au oferit voluntari , fiecare participând și cu o donație de 100 Euro. Pentru realizarea proiectului este necesară achiziționarea unui Unit Dentar Portabil; o parte din suma necesară a fost adunată de către partenerii acestui proiect. Mâine, la ora 10, va avea loc la Spitalul Judetean de Urgență Bistrița, o conferință de presă în vederea mediatizării acestui parteneriat

Dr. Marius Pop,
Președinte al Colegiului Medicilor Stomatologi Bistrița-Năsăud

afișat la 26.02.2018

Stimati colegi,
vă anunțăm că medicii de familie nu vor mai elibera certificate de concedii medicale pacienților cu patologie stomatologică. Pentru a veni în sprijinul pacienților noștri, vă recomandăm încheierea unei convenții privind eliberarea certificatelor de concediu medical cu Casa de Asigurări de Sănătate. Menționăm faptul că puteți ridica formulare de concediu medical chiar dacă nu sunteți în relație contractuală cu CAS.
Atașăm mai jos un formular de cerere și documentele necesare.

CERERE PENTRU INCHEIEREA CONVENTIEI PRIVIND ELIBERAREA CERTIFICATELOR DE CONCEDIU MEDICAL

descarcă format editabil DOC
descarcă format Adobe PDF (listare și completare)

afișat la 20.02.2018

Stimați colegi,
vă informăm că s-a eliberat postul de medic stomatolog în comuna Petriș, jud. Bistriţa-Năsăud. Relații la nr. telefon 0263-233-099 (Colegiul Medicilor Stomatologi Bistriţa)

afișat la 25.01.2018